SOS kinderen en emoties naar Curaçao


Kr8 Coaching
Investeren in ontwikkeling !


Ik kom samen met een team van collega trainers/coaches naar Curaçao. 

In samenwerking met Mishane Arende hebben we een geweldig programma voor deze inspiratieweek -Opgroeien in verbinding- samengesteld. Wij komen graag onze kennis en kunde delen door het verzorgen van workshops en trainingen. 

Op zaterdag 21 januari starten wij de week met diverse korte workshops. Deze zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft. Ik zal zelf drie korte introductie workshops verzorgen over pubers en emoties, en over jongeren met een verstandelijke beperking en emoties. Deze zijn voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in deze onderwerpen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen aan 
Mishane.

Daarnaast zal ik op dinsdag een workshop verzorgen voor ouders en professionals over
emoties in de puberteit en hoe hiermee om te gaan. Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van de emoties van een puber. Er wordt stil gestaan bij de ontwikkeling van het puberbrein, gierende hormonen en risicogedrag in relatie tot de emotie-ontwikkeling. In ongeveer 3 uur bespreek ik graag met jullie enkele door jullie ingebrachte praktijkvoorbeelden. Na afloop van de workshop beschik je over praktische tips en opdrachten om samen met pubers aan de slag te gaan.
Aanmelden voor deze workshop kan via deze link


En op donderdag verzorg ik een w
orkshop over emoties bij jongeren met een lichtverstandelijke beperking. Emoties zijn soms best lastig, zeker voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. In deze workshop van 3 uur, krijg je inspiratie en concrete tips om jongeren met een licht verstandelijke beperking te ondersteunen in hun emotie-ontwikkeling.
Aanmelden voor deze workshop kan via deze link