Over mij


Kr8 Coaching
Investeren in ontwikkeling !


Mijn naam is Renske Gerritse, samen met mijn 2 kinderen woon ik in Amersfoort. 


Na enkele omzwervingen in het bedrijfsleven, ben ik in 2002 mijn onderwijs loopbaan gestart als zij-instromer in het Voortgezet speciaal onderwijs in Utrecht.


Na mijn tweede zwangerschap ben ik in 2007 ik overgestapt als AVO docente en mentor onderbouw naar De Baander, een school voor praktijkonderwijs te Amersfoort. Daar heb ik voor altijd mijn hart verloren aan het onderwijs, maar zeker ook aan deze bijzondere doelgroep jongeren.


In 2017 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen ontwikkelingspad te gaan bewandelen. Ik ben, na het afronden van mijn coach opleiding, jongeren, ouders en onderwijsprofessionals gaan begeleiden en coachen. Mijn doel hierbij is altijd, de ander de beste versie van zichzelf te laten worden, hen te laten ontdekken wat hun kwaliteiten en passies zijn. Naast mijn coachwerkzaamheden ben ik professionals gaan trainen op het gebied van emotie ontwikkeling bij kinderen, licht verstandelijk berperkten en pubers, als trainer van SOS kinderen en emoties. 


Tijdens mijn werk als coach, ben ik wederom tot de ontdekking gekomen dat mijn hart toch echt ligt in het onderwijs. Ik begeleid en coach ook door het land heen praktijkschool docenten- en managementteams, onder andere tijdens implementatie trajecten van een nieuw ‘leerling volgsysteem’. Het begeleiden van deze teams heeft me laten ervaren, dat het mij als mens een enorm gevoel van voldoening geeft om andere professionals te laten ontdekken waar hun persoonlijke kracht ligt en ze te zien ontwikkelen en om samen de afgesproken doelen te behalen en de leerlingen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.


Om mijn twee passies te kunnen combineren heb ik in 2020 de volgende stap in mijn professionele ontwikkeling gezet. Ik ben gestart met de schoolleiders opleiding (basis bekwaam).  Tijdens de opleiding heb ik mezelf leren kennen als een professional met een duidelijke visie op leren en ontwikkelen. Een coachende leidinggevende voor wie het van belang is dat iedereen in zijn kracht gezet wordt binnen het team om op deze wijze samen de doelen te bereiken die zijn afgesproken.


Benieuwd wat ik voor u-je-jullie kan betekenen, neem dan contact met me op!