Diensten


Kr8 Coaching
Investeren in ontwikkeling !


Coaching

Voel jij “Ik zit niet lekker in mijn vel, maar ik weet niet waardoor…” Of: je weet dat er (thuis of op je werk) wel iets moet gebeuren, maar je weet niet precies wat of waar te beginnen. Of: Je hebt wel plannen maar op de een of andere manier komt het er niet van om nou ’s echt door te pakken. Of: je voelt dat er in je team het een en ander moet gebeuren om de boel weer vlot te trekken en samen de beoogde doelen te kunnen behalen... 


Jij bepaalt zelf waarop je gecoacht wilt worden. Dit kan individueel maar ook in teamverband. Tijdens de coaching/begeleiding staan we stil bij vragen zoals: Waar kom jij je bed voor uit? Wat is werkelijk belangrijk voor jou? En leef je daar ook naar? Wat is er nodig om jouw route te bewandelen? In de begeleiding gaat Kr8 Coaching uit van de Kompasvisie-potentieelontwikkeling van mensen (boek: Goud, A.M. van Boxtel en A. Dijkman).


Wil jij weten hoe je het roer van je eigen ontwikkelingsweg weer in handen kunt krijgen, maak dan een afspraak voor een kop koffie en laten we kennismaken.Onderwijs

Na het behalen van mijn diploma schoolleider basisbekwaam, ben ik inzetbaar als trainer, coach in uw school. Ik zie mezelf als een trainer/coach, die op duidelijke en directe wijze een team mee neemt in processen om gezamenlijk de gestelde doelen te behalen. Een open klimaat is daarbij voor mij essentieel om de teamleden in hun kracht te zetten en daardoor het onderwijs vorm te geven passend bij de visie van de school.

Naast het vervullen van de begeleidende rol, is Kr8 Coaching ook beschikbaar voor een adviserende rol. Wilt u het team nieuwe energie in blazen, zijn er veranderprocessen gepland, loopt de stroom niet zoals u wilt of verwacht, dan kan Kr8 Coaching de school ondersteunen met betrekking tot advisering en/of projectmanagement.


SOS kinderen en emoties

Opvoeden is…

ruimte geven aan emoties

én grenzen aan gedrag


Er komt veel op kinderen af en kinderen moeten heel veel leren. Opvoeders en professionals beperken zich daarbij vaak alleen op de rationale dingen, zoals fietsen, schrijven, rekenen, eten en slapen.Echter, kinderen zitten vol emotie. Wij, als ouders en professionals, vergeten vaak dat kinderen ook moeten leren wat emoties zijn en hoe je hier mee om kan gaan.

Emoties zijn nuttig!

Als je op een goede manier met emoties kan omgaan, helpen ze je om gebeurtenissen te verwerken, grenzen te ervaren en aan te geven. Maar een kind kan zich ook laten overspoelen door emoties, waardoor het zich machteloos, verdrietig en boos kan voelen.

De verschillende SOS workshops bieden praktische handvatten om kinderen, pubers maar ook proffesionals te leren om emoties voor hen te laten werken in plaats van tegen hen.

Er zijn workshops gericht op kinderen, pubers, en licht verstandelijk beperkte jongeren.
Tevens is er een speciale training gericht op de professionals van de zorgboerderij.
Wil je hier meer over weten, stuur me dan een bericht of neem een kijkje op de site van SOS kinderen en emoties.